De schietende kleur tongrijk, dat is wel een swag waard.

 

 

Dit  3d model wezentje is tot stand gekomen vanuit een tekening genaamd tokkie Town. Op zich best wel grappig want dit gemaakt sketchup gemaakte model is vervormd en aangepast naar een minder diepgaand pret vermakelijkheid.  Maar het blijft geniaal hoe ik een getekend wezentje kon omtoveren naar iets minder statisch alsook 3d dimensionaal computer gefabriceerd model die ik ook kan gebruiken in andere toepassingen zoals computer spelletjes of animaties of tevens 1 poster vanuit verschillende posities van dit model bekeken.

Of dit model een doel heeft doet er niet toe. Maar deze opzichzelfstaand wezentje die tevens getekend was met een doel dat blijft een feit. Op zich omtoveren van een tekeningetje met betekenis naar een 3d dimensionaal model zonder enig betekenis waar de techniek centraal stond en het plezier van het maken er echt was wel een uitdaging.

Dus een pretvermaak die op oorlogspad gaat binnen deze krankzinnige samenleving/maatschappij. Ik kan er oneindig veel gedachten of verhalen of bedenken mat veel geweld en wreedheden.

Dit model kan tevens een perceptie van: Het ervaren hoe het ervaart kan worden.

 

 


TokkieTown geïnspireerd door de maatschappij waar we in leven.

 

 

Alles lijkt wel een verdienste model die zo belemmerend kan zijn in onze tijdgeest dat de kwaliteit er niet meer toe doet.
Gek genoeg gezien gaat dit niet nadrukkelijk over stereotype laagopgeleide asocialen uit een achterstandswijk maar om de veewaardelozing van alles wat diepgang heeft en nuttig kan zijn in het leven.?

 

We raken uit balans en zien al snel de schoonheid van de echte mooie dingen niet meer waardoor er logisch gezien geconsumeerd wordt. De ene naar de andere antikunst rommel wordt op de radio of de tv uitgezonden.
Alle mooie materie die tevens ook nuttig zijn zoals educatieve spelletjes of dingen, kunst, gaat ten onder en valt ten prooi van de massa industrie.
De een naar de andere prullaria wordt gekocht.
En de diepgang des levens wordt verbloemd en verkankerd door onderdrukking om er te moeten zijn voor anderen en voor je zelf.
De mens mag niet meer alleen zijn, de mens mag zich niet eenzaamheid voelen, de mens mag geen diepe kommer en kwel voelen en de mens mag geen mens meer zijn enkel een persoon die slaaf is of moet worden van alle leuke pret in grijs knuffelland waar de bomen dor en dood zijn.
Het nep leven waar alleen erbij moeten horen telt.
We zijn gedoemd om te leven want we overleven.

Het uitschot van onze samenleving ‘de Tokkies’ krijgen de schuld van alles omdat hun verantwoordelijk zijn van de verloedering in onze samenleving.
Geef de blanke Tokkie (discriminerende en dubbelzijdig woord voor flodders) een plek ergens in een ander universum waar hun pret en melancholie feest kan vieren.

 

Deze droefgeesten hebben een ding met mijn mooie realiteit gemeen want net zoals armoedige mensen in 3ͤ wereldlanden kennen hun de kommer en kwel des leven tot op de punt van hun nagel van de kleine pink. Deze mag gevoeld worden zonder onderdrukking van buitenaf. Wie er mee bemoeid krijg gewoon een klap voor hun bakkes.
Misschien is de term Tokkie in mijn geval zo verheven boven het normale moraal, waar de wetten doe maar normaal dan ben je gek genoeg gelden.

Lekker je zelf zijn veroorzaakt door de simpelheid.

 

 

Ergens ver en ver weg van ons melkwegstelsel vandaan!

Bij junaXl00da1 zonnestelsel is een planeet, genaamd: Xurtiapurple.
De planeet is 4x groter dan onze aardbol, ongeveer zo’n 160 300 km in omtrek.
Daar leeft een wezen genaamd: Onkyany, een zachtaardigere beschaving dan onze onaangepaste menssoort.
…….
Vol in gedrevenheid zorgen zij voor balans die de toekomstige mensachtigen op deze planeet een beter leven kunnen bieden.