Een toekomstig prachtig schilderij!

Gedreven in mijn eigen werkelijkheid zie ik aan de boomtoppen prachtige roze met gele bloem bloeien. De geur en het tastbare van deze bloemen voelt zo overweldigend!

Deze boom staat gecentreerd midden in Xiantyciaos000Xda planeet ergens in een ander universum en cirkelt om de moederster heen X000dds11. Wat in dit universum te zien is onwerkelijk niet met een pen te beschrijven. De sterren hebben alle kleuren van de regenboog en zijn ontstaan uit zeer mooie sterrenkamers of ter, wel moleculaire stofwolken. De gassen hebben alle kleuren van de regenboog!

Dit universum is compacter en kleiner dan de onze maar veel wonderbaarlijker mooier dan de onze. Er zijn ongeveer 1000 sterren stelsels waarvan elk sterrenstelsel wel meer sterren heeft dan onze melkweg, circa 100 000 000 000 000 sterren en dan ook nog eens 50 000 000 000 planeten en de helft van al die planten hebben minstens 5 satellieten [manen]

In dit prachtig universum zijn er wetten die wij niet kennen, zo is lichtsnelheid niet de constante snelheid maar het fluctueert. De snelheden variëren enorm. Ook is het mogelijk om sneller te reizen dan het licht. In dit universum geld de Trek of starwars wet. Exploreren [ontdekken] van de ene naar de andere planeet reizen is een makkie en het kan nog makkelijker want het is mogelijk om je zelf te laten teleporteren.

Maar het allermooiste is dat het universum muziek maakt die zo intens is en overkomt dat je er meteen kippenvel van krijgt. Een prachtig harmonieus stuk van een wonderlijke componist, welke dat mag jij bepalen. Als je denkt dat stuk wil ik horen dan speelt dit universum dit mooie stuk af! Het ruikt daar bovendien ook heerlijk in plaats van rotte ei of zwavel en ander sterk metaal die branderig of raar kan ruiken, ruikt het in dit universum heel lekker naar bloemen die je een intense euforie van gelukzaligheid geven. Alles is wonderschoon en opgeruimd en vredig. Niks gaat ten koste van iets, alles is in balans met elkaar zodat er weer nieuwe dingen kunnen ontstaan. Hardnekkige natuurwetten zijn er wel maar niet vernietigend om in fases te komen van overleving.

Elke planeet is fel gekleurd met alle mooie kleuren, en alle planeten hebben verschillende vormen van rondingen, de ene is ovaal rond en de ander bijna driehoekig of vierkant. Sommige planeten hebben prachtige ringen. En sommige planeten zijn net zo groot als de zon in ons melkwegstelsel. De planeten kunnen dansen en liedjes zingen, ook kunnen planeten grapjes maken en met elkaar communiceren. Sommige planeten hebben alle zintuigen die wij als mens zijne ook hebben.

Alles gaat op gevoel en soms doen de planeten gek en planten ze zich voor met andere planten om zo doende weer nieuw materie te creëren.

 

De planeet Xiantyciaos000Xda is daar geen uitzondering in de planeet ziet er net zo uit als moeder aarde, alleen is de planeet groen, geel, roze en blauw van kleur.

In de planeet is alles overweldigend en er is flora en fauna waar je u tegen zegt!

Daar groeien de bommen met allerlei mooie bloemen die tevens ook mooie insecten aantrekken in alle vormpjes en kleurtjes! Het is daar prachtig en het ruikt ook nog eens heerlijk!

De dieren daar zijn zo mooi dat het bijna niet voor te stellen is. Er leven 3 koppige leeuwen met gele en paarse strepen op hun vacht ook hebben ze prachtige ivoren die ook gekleurd zijn.

Kwallen in alle vorm en kleur formaties met hele grote tentakels.
Enge reptielen.
prachtige runderen in alle soorten en maten.
Stok oude dieren zoals mammoeten, dinosaurussen, reptielen en fossielen!
Prachtige vogels die alle mooie symfonieën kunnen fluiten van Beethoven!
En hele lieve egel achtige donzige kleurrijke diertjes die uit het niets als hen zich bedreigt voelen kunnen transformeren in stekelachtige bollen!

De vissen zien er tropisch en kleurrijk uit met allerlei vreemde vormen en strepen op hun vinnen en lichamen. De vissen zijn velgekleurd en zingen een liedje onder water. De bellen die ze dan blazen zijn ook gekleurd.

Alle dieren hebben zo hun gedragskenmerken, kleurcombinaties, vormen, patronen maar de mooiste van allemaal is het dier de Onskoesreus, een kolossaal beest die een zoogdier en een reptielen dier is in een. Het mooie beest voel fluweel en donzig zacht aan maar ook heel schubbig en stroef. Dit beest heeft meerdere formaties van vormen en heeft meerdere ledematen en hoofden. De oren zien er een beetje uit als olifantentoren in combinatie honden en konijnen oren, hangend rond het hoofd. Deze beesten zijn net kunstwerken die een vaart hebben van een straaljager als hun willen rennen. Ze kunnen bovendien vliegen en ook nog eens goed zwemmen.

Welkom beest, zal ik maar zeggen want ook deze dieren kunnen praten en hebben hele goede zintuigen [zeg maar gerust supermensen met superkrachten] Deze dieren zijn super intelligent en juist dat maakt hun tot ware creators die hele mooie steden en huizen kunnen bouwen. Ook zijn deze dieren in staat om een menselijke beschaving op te bouwen die tevens net zo geweldig kan zijn als de onze.

Alles is op deze planeet is mogelijk en alles heeft bepaalde functies want de natuur doet daar goed zijn werk. Kortom mooie kunst om te zien.

De straten en gebouwen zien er mooi gek en bovendien technisch uit, zeker ook kleurrijk.

Deze korte samenvatting wordt dus een mooie verhaal die ik graag wil vertellen in een prachtig schilderij. Wat ik precies wil gaan vertellen is een verassing maar geloof mij in elke boompje en huisje op deze planeet schuilt een prachtig alsook droevig verhaal.

Dus is in de toekomst. Maken dit werk!

Binnenkort maar een klein verhaaltje vertellen over de dansende bossen. Want in het woud zit namelijk kabouter puntmuts met zijn billendans!