Fietsend beweeg ik mij voort op een kleurrijk pad ver weg naar een andere habitat.

Geen habitat in een prachtig natuurgebied, maar wel in een prachtig kunstgebied waar ik als levend organisme voortbeweeg om kleurrijk beeldvormingen te creëren, als een zogenaamd meester die elke dag alle minuut kan leren.
Het is niet de perfecte plek voor mij die ik in mijn fantasie heb, maar in de werkelijkheid dij wij als mens kennen is het een plek waar diamanten kunnen glinsteren?!
“De wegen in dit geluk voelt voor mij een als een glinsterende pad onder mij voeten, elke voetstap in dit kleurrijk gebied creëert mooie muziek”

Het is een plek waar het verleden nooit slijt maar ik heb ook geen spijt, geen spijt van het feit dat het een andere wereld is geworden waar ik aanwezig mag zijn: Een wereld waar lijnrechte creativiteit meester is die nog wel eens vreemde bochten kan maken om zo doende verborgen kunstenaars te ontspruiten!

De wereld in deze werkplek heeft een minimaal karakter met verborgen schoonheden. Maar dat maakt het deze werkwereld zo interessant want diep van binnen weet ik het zeker: AtelierZ blijft voor mij altijd atelier artistiek.