Het is een lekker zomers na zomertje en dat precies op de dag van de nieuwe mooie seizoen, herfst.
Nu kan ik mij lekker druk maken om esthetische vormen die tevens veroorzaakt worden, door niks?

Tja ik begin hem te snappen hoor.

De beruchte dag des onheils waar het klootjesvolk weer eens ontwaakt en uit hun minderwaardige hollen kruipen om zo doende als een hersenloos wapenvoertuig lekker te amuseren!
Ik kan het aan die koppen zien, een onheilspellende plaageest die mij wakker wil schudden of zijn het de creaties van de duivel. Ik zal het niet weten maar die grijze massa’s die hun laten bespelen door hun onderbewuste zijn net dansende poppen die mij het besef geven dat er geleefd mag worden.

Wat ben ik blij dat er ook negatieve figuren rondlopen die mij van alles uit willen maken. Maar het gekke is ik heb er vandaag niet om gevraagd in tegendeel zelfs. Hebben die soort minderwaardige schepsels echt een bewustzijn of is het weer en dag die mij plaagt om mij op andere gedachten te zetten. Ach, ja liever romantische druk maken over de buitenwereld dan opgesloten te zitten in een eenzame wereld waar ik helemaal niet lekker van kan worden!.

Ja, sorry ik moet het van mij aftypen want ik weet het momenteel eventjes niet meer. Wat is het nou met deze rare hallucinerende droom wat ik even de werkelijkheid noem.
De menselijke wereld is niet gebaseerd op vooroordelen of in to the brain systemen maar een weerspiegeling van fantastische beeldende waarnemingen. Iedereen kan zijn slinger ophangen en leven zoals hij/zij wil maar loop niet de confrontatie van de simpele zielen uit de weg want anders is er geen moois.

We zijn mensen die gewoon een waarneming hebben om idioten of minderwaardigen te beledigen omdat we anders niet kunnen leven want zonder uiterlijke selectie of sociaal econometrisch klasse is er geen wonderschoon creatie te bouwen.

Voor de grijze idioten met hun akelige vooroordelen, ga zo door want jullie halve garen geven mij de inspiratie om ergens tegen aan te stoten om een town des leven te creëren!